El president Torra encapçala demà a Lleida a l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19

query_builder   26 juny 2020 16:22

event_note Nota de premsa

El president Torra encapçala demà a Lleida a l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19

  • Amb el lema “Sospirs de pau”, l'acte se celebrarà al Parc La Mitjana

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà demà dissabte, 27 de juny, a l’homenatge en memòria de les persones que han mort a Lleida a causa de la Covid-19. L’acte, sota el lema “Sospirs de pau”, se celebrarà a les 20.30 hores, al Parc La Mitjana de Lleida.

Hi intervindran un representant del món sanitari, familiars dels difunts, i la tinenta d’alcalde i regidora de Salut, Montserrrat Pifarré. Es presentarà l’escultura commemorativa de l'artista Erik Schmitz, i hi haurà parlaments del paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte.

L’Ajuntament de Lleida organitza aquest acte en memòria de les persones que han traspassat aquests darrers mesos i que, a causa de la pandèmia, no han pogut ser acomiadades per les seves famílies i amics.

20:30|Acte d'homenatge a les víctimes de la Covid-19 a Lleida. Parc La Mitjana|Lleida (Segrià)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’homenatge en memòria de les persones que han mort a Lleida a causa de la Covid-19. En l’acte, organitzat per l'Ajuntament de Lleida sota el lema “Sospirs de pau”, intervindran un representant del món sanitari, familiars dels difunts, i la tinenta d’alcalde i regidora de Salut, Montserrrat Pifarré. Es presentarà l’escultura commemorativa de l'artista Erik Schmitz, i hi haurà parlaments del paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte.