El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix el Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat

query_builder   29 juny 2020 10:18

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre presideix el Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, presideix el proper dimarts, 30 de juny, a les 10.00 hores, la sessió ordinària i presencial del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre d'aquest mes.

Un cop finalitzi la reunió, Xavier Pallarés explicarà els temes més rellevants en una roda de premsa per videoconferència Zoom, a les 12.30 hores. Els mitjans gràfics que ho vulguin podran prendre imatges a l'inici de la sessió, a les 10h., a la Sala Terres de l'Ebre de la seu de la Generalitat, ubicada a la plaça de Gerard Vergés, 1 de Tortosa.

Per accedir a la roda de premsa cal seguir el següent enllaç de ZOOM
ID: 834 4790 5023
Contrasenya: 1wLy26

10:00|Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, presidirà la reunió ordinària i presencial del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Un cop finalitzi la sessió, a les 12.30h., Pallarés atendrà els mitjans de comunicació per videoconferència.