El conseller Calvet participa en la presentació de la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava

query_builder   26 juny 2020 13:45

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet participa en la presentació de la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Moventia, Miquel Martí i Escursell; el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava, Miquel Noguer; i l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, participaran en l’acte de presentació de la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava.

L’acte, que tindrà lloc el proper dilluns, 29 de juny, a les 12 h, al Port de Palamós, comptarà també amb l’assistència dels alcaldes i regidors de la vintena d’ajuntaments que prenen part en la campanya.

 

Així mateix, es comptarà amb la flota de vint autobusos que lluiran imatges en vinil de cadascun dels municipis gironins que participen en la campanya.

 

En acabar l’acte, s’atendrà els mitjans de comunicació i es farà una foto de família.

12:00|El conseller Calvet participa en la presentació de la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava. Port de Palamós, esplanada de l'estenedor de xarxes|Palamós (Baix Empordà)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Moventia, Miquel Martí i Escursell; el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava, Miquel Noguer; i l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, participaran en l’acte de presentació de la Campanya de Dinamització del Turisme de Proximitat a la Costa Brava. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila també assistirà a la presentació. L’acte comptarà també amb l’assistència dels alcaldes i regidors de la vintena d’ajuntaments que prenen part en la campanya.