El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora les dades d'atur registrat del mes de juny

query_builder   1 juliol 2020 10:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora les dades d'atur registrat del mes de juny

Demà dijous, 2 de juliol, a les 11:00 hores, el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà les dades d’atur registrat corresponents al mes de juny.

 

La roda de premsa serà presencial, a la seu del Departament (passeig de Taulat, 266-270 de Barcelona), amb totes les mesures de distanciament i sanitàries garantides.

Els periodistes que no es vulguin desplaçar, podran seguir la intervenció del secretari general en aquest enllaç: https://youtu.be/I_grosU7aXk

En cas de seguir la roda de premsa telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjanjçant la plataforma Jitsi meet. Els periodistes interessats a formular preguntes cal que envieu un correu a comunicacio.tsf@gencat.cat abans de dijous a les 9h del matí. Us facilitarem les especificacions tècniques i la clau d’accés per correu electrònic.

11:00|Valoració de les dades d'atur registrat el mes de juny. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ( pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà les dades d’atur registrat el mes de juny.