Roda de premsa del conseller d'Educació i del director general de Centres Públics

query_builder   2 juliol 2020 12:49

event_note Nota de premsa

Roda de premsa del conseller d'Educació i del director general de Centres Públics

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, i el director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray, oferiran demà divendres una roda de premsa sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia per Covid-19. L’acte tindrà lloc al Departament d’Educació a les 13.30h del matí.

Aquest document, que demà serà sotmès a l’aprovació del Procicat, regula, entre altres, aspectes com les entrades i sortides dels centres i l’organització dels menjadors i dels patis.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 15 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Jitsi Meet. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

2 de juliol de 2020

13:30|El conseller Bargalló presenta el Pla d'actuació per al curs 2020-2021. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, i el director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray, oferiran una roda de premsa sobre el Pla d’actuació per al curs 2020-2021.