El president Torra visita aquest dilluns les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola

query_builder   3 juliol 2020 19:03

event_note Nota de premsa

El president Torra visita aquest dilluns les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola

  • Aquesta entitat té vuit-cents treballadors i atén més de mil persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta, malaltia mental afegida i risc d’exclusió
  • Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà  dilluns 6 de juliol, a les 10:00 hores, les instal·lacions de la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola. Aquesta entitat, formada per la Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia i la Fundació Sant Jordi Catalònia, gestiona 19 centres, té vuit-cents treballadors i atén més de mil persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta, malaltia mental afegida i risc d’exclusió.

Aquesta fundació, que treballa amb un model d’atenció centrat en la persona, actiu, obert i inclusiu, ha obtingut la certificació Global Safe Site de Bureau Veritas”, que acredita que els seus centres compleixen amb les directrius establertes des del Ministeri de Sanitat, en matèria preventiva, per minimitzar els riscos derivats de la Covid-19. Es tracta de la primera entitat sense ànim de lucre a Catalunya i a l’estat que ha aconseguit aquest segell.

El cap de l’Executiu es reunirà amb el president del Patronat de la Fundació Catalònia Creactiva, Vicenç Conca; el director general de la Fundació, Dr. Joaquim Serrahima, i el director de gestió, Adrià Serrahima. Posteriorment, farà una valoració i visitarà les instal·lacions del centre.

Cobertura informativa

Com a mesura de prevenció davant la Covid-19 serà imprescindible acreditar-se prèviament. Els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi cal que enviïn un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms i mitjà pel qual es treballa. S’acceptaran les peticions d’acreditacions per ordre d’arribada fins arribar al límit permès d’aforament.

 

 

10:00|Visita a la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola. Carretera Flor de Maig, Km 2,8|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb el president del Patronat de la Fundació Catalònia Creactiva, Vicente Conca; el director general de la Fundació, Dr. Joaquim Serrahima, i el director de gestió, Adrià Serrahima. Aquesta entitat atén més de mil persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta, malaltia mental afegida i risc d’exclusió.  Posteriorment, el director general de la Fundació i el cap de l'Executiu faran una valoració. En acabar, visitaran les instal·lacions del centre.

Nota:  Com a mesura de prevenció davant la Covid-19 serà imprescindible acreditar-se prèviament. Els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi cal que enviïn un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms i mitjà pel qual es treballa. S’acceptaran les peticions d’acreditacions per ordre d’arribada fins arribar al límit permès d’aforament.