RECORDATORI: El conseller Calvet visita l'inici de les obres de millora de l'acessibilitat de l'intercanviador de Plaça Espanya

query_builder   9 juliol 2020 13:14

event_note Nota de premsa

RECORDATORI: El conseller Calvet visita l'inici de les obres de millora de l'acessibilitat de l'intercanviador de Plaça Espanya

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la tinent d’alcaldia d’Urbanisme, Ecologia, Infraestuctures i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, visitarà dilluns vinent, 13 de juliol, a partir de les 11 hores, els primers treballs de l’obra de millora de l’accessibilitat de l’L1 i l’L3 de l’intercanviador de Plaça Espanya. A l'acte també hi assistirà la presidenta de TMB, Rosa Alarcón.

El punt de trobada serà la bocana situada davant del centre comercial Les Arenes. El conseller i la resta d’assistents faran un recorregut per les instal·lacions de l’intercanviador i rebran les explicacions de l’obra. La visita conclourà a l’exterior, a la sortida costat Avinguda del Paral·lel (davant de Fira de Barcelona), on s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Cobertura informativa

 

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir informativament aquest acte caldrà que s’acreditin prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.tes@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi realitza, abans d'avui a les 15 hores.

11:00|El conseller Calvet visita l'inici de les obres de millora de l'acessibilitat de l'intercanviador de Plaça Espanya . Intercanviador Plaça Espanya ( accés centre comercial Les Arenes)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà els primers treballs de l’obra de millora de l’accessibilitat de l’L1 i l’L3 de l’intercanviador de Plaça Espanya.