El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita les poblacions de Balenyà i Muntanyola a Osona

query_builder   9 juliol 2020 12:47

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita les poblacions de Balenyà i Muntanyola a Osona

  • El titular d’Educació visitarà els terrenys on es construirà la nova escola de Muntanyola

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà divendres les poblacions de Balenyà i Muntanyola a Osona. Ho farà acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Colell.

 

A les 9.30h, el conseller arribarà a l’Ajuntament de Balenyà, on serà rebut pel seu alcalde, Carles Valls, amb qui mantindrà una trobada. Després, Bargalló signarà amb l’alcalde un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Balenyà per a l’execució de les obres de nova construcció de la part de secundària de l’Institut-escola Carles Capdevila de la localitat.

 

A partir de les 11.30h, el titular d’Educació serà a Muntanyola. Primer anirà a l’Ajuntament, on serà rebut per l’alcalde Carles Morera, amb qui també mantindrà una reunió. A continuació, el conseller i l’alcalde signaran un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament per a les obres de nova construcció de l’escola d’aquest municipi.

 

Posteriorment, cap a les 12.40h, Josep Bargalló es traslladarà a l’Escola Muntanyola, on mantindrà una breu trobada amb l’equip directiu del centre i farà un recorregut per les seves instal·lacions. En acabar, la comitiva visitarà els terrenys on es construirà la nova escola.

 

* El conseller d’Educació atendrà als mitjans de comunicació aproximadament a les 12.15h, després de signar el conveni a l’Ajuntament de Muntanyola.

 

9 de juliol de 2020

12:15|El conseller Bargalló visita Osona. C. de les Afores, s/n|Muntanyola (Osona)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà Balenyà i Muntanyola, acompanyat de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, i de la directora dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Dolors Colell.