• La roda de premsa se celebrarà a partir de les 11.30 hores a l’Ajuntament de Prades (Baix Camp)
La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presentarà dilluns, 13 de juliol, a les 11.30 hores, la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques tarragonines. La roda de premsa se celebrarà a l’Ajuntament de Prades i també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.

La consellera arribarà a les 11.30 hores a l’Ajuntament de Prades, on serà rebuda per l’alcaldessa de la localitat, Lídia Bargas, i signarà el Llibre d’Honor del consistori. Tot seguit, presentarà en roda de premsa les dades del PUOSC relatives a la demarcació de Tarragona. Posteriorment, a les 12.30 hores, Budó visitarà els terrenys on es realitzaran algunes de les obres previstes.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

11:30|La consellera Budó presenta la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a Tarragona. Ajuntament de Prades (pl. Major, 2)|Prades (Baix Camp)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presentarà dilluns, 13 de juliol, a les 11.30 hores, la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques tarragonines. A la roda de premsa també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris.