Demà dimarts 14 de juliol a les 12:00 hores al circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló

El conseller Buch presenta els 263 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat

query_builder   13 juliol 2020 11:58

event_note Nota de premsa

Demà dimarts 14 de juliol a les 12:00 hores al circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló

El conseller Buch presenta els 263 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presentarà demà dimarts, 14 de juliol a les 12:00 hores al circuit de Barcelona-Catalunya, els 263 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat.

L'acte també comptarà amb la presència del secretari general d’Interior, Brauli Duart; del director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo; de l'inspector en cap del Cos, David Borrell, i del subdirector general tècnic dels Bombers de la Generalitat, Antonio Ramos, entre d’altres autoritats.

Els mitjans que vulguin cobrir l’acte s’han d’acreditar enviant un email a comunicacio.interior@gencat.cat abans de les 19h d’avui dilluns, 13 de juliol indicant: Nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

Així mateix, us fem avinent que, com a mesura de prevenció davant de la covid-19, l’accés al Circuit de Barcelona-Catalunya està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura a totes les persones que vulguin assistir a l'acte. S’aconsella arribar com a mínim mitja hora abans de l’inici de l’acte, atès que els controls i les mesures de prevenció de la covid-19 poden comportar retards en l’accés. Tanmateix cal recordar que, dins el recinte del Circuit, és obligatori l’ús de mascareta, mantenir el distanciament físic amb la resta de persones assistents i seguir en tot moment les indicacions del personal de l’organització.

12:00|El conseller Buch presenta els 263 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat. Circuit de Barcelona-Catalunya|Montmeló (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Miquel Buch, presentarà els 263 nous vehicles dels Bombers de la Generalitat.