Signatura del conveni de col·laboració entre el Port de Mataró i la Fundació Tecnocampus

query_builder   13 juliol 2020 14:37

event_note Nota de premsa

Signatura del conveni de col·laboració entre el Port de Mataró i la Fundació Tecnocampus

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president del Port de Mataró, Isidre Gavín, i l’alcalde de Mataró i president de la Fundació Tecnocampus, David Bote, signaran dimarts, 14 de juliol, el conveni de col·laboració per fomentar un reforç mutu de les activitats d’ambdues institucions que contribueixi a l’estratègia de desenvolupament del model territorial de Mataró.

L’acte, al qual assistiran els membres del Consell de Govern del Port, s’iniciarà a les 17 hores, a les oficines del Port de Mataró (Passeig Callau, s/n.) on també es farà una atenció als mitjans.

Finalment, es procedirà a fer la hissada de la bandera blava que un any més ha rebut el Port de Mataró.

17:00|Signatura del conveni de col·laboració entre el Port de Mataró i la Fundació Tecnocampus. Oficines del Port de Mataró ( pg. Callau, s/n)|Mataró (Maresme)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president del Port de Mataró, Isidre Gavín, i l’alcalde de Mataró i president de la Fundació Tecnocampus, David Bote, signaran el conveni de col·laboració per fomentar un reforç mutu de les activitats d’ambdues institucions que contribueixi a l’estratègia de desenvolupament del model territorial de Mataró.