El consellers d'Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies lliuren els Premis #FPCAT 2019

query_builder   14 juliol 2020 11:00

event_note Nota de premsa

El consellers d'Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies lliuren els Premis #FPCAT 2019

  • L’acte, organitzat pel Consell Català de la Formació Professional, es retransmetrà en directe pel canal YouTube del Departament d’Educació
  • L’objectiu dels guardons és reconèixer, valorar i fomentar les bones pràctiques a les trajectòries individuals, als centres formatius, així com a les empreses i altres entitats en l’àmbit de l’FP

El consellers d’Educació, Josep Bargalló, i de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, lliuraran demà dimecres els Premis #FPCAT 2019 que atorga el Consell Català de Formació Professional (CCFP). Ho faran acompanyats del seu president, Fabian Mohedano, en un acte que es retransmetrà en directe pel canal YouTube del Departament d’Educació.

Els Premis #FPCAT inclouen tres categories: bones pràctiques a les trajectòries individuals dutes a terme per persones físiques, bones pràctiques als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional, i bones pràctiques a les empreses i altres entitats, de reconeixement de contribucions significatives a la construcció d'una formació professional de qualitat.

17:00|Els consellers Bargalló i El Homrani participen en l'acte de lliurament dels Premis #FPCAT 2019. Acte virtual|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participaran en l'acte de lliurament dels Premis #FPCAT 2019. També hi assistirà el president del Consell Català de Formació Professional, Fabian Mohedano, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa.