Roda de premsa per presentar la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a la vegueria de Penedès

query_builder   14 juliol 2020 08:30

event_note Nota de premsa

Roda de premsa per presentar la resolució provisional del PUOSC 2020-2024 a la vegueria de Penedès

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presenta aquest dimarts, 14 de juliol, la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques de la vegueria del Penedès. A la roda de premsa també hi assisteixen el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i el delegat del Govern al Penedès, Pere Regull.

La consellera Budó visitarà l’Ajuntament de Subirats a les 16.00h, on signarà en el llibre d’honor. A les 16.30h, aproximadament, presentarà al Castell de Subirats, en roda de premsa, Les resolucions provisionals del PUOSC 2020-2024 al Penedès.

El PUOSC és el principal instrument de cooperació econòmica de la Generalitat per portar a terme noves infraestructures, equipaments o serveis de competència municipal. El pla està dotat de 250 milions d’euros, dividits en 2 línies de subvencions. 160 milions la primera i 90 milions la segona.

16:00|La consellera Budó presenta la resolució provisional del PUOSC al Penedès. Ajuntament de Subirats ( pl. de l'Ajuntament, s/n, Sant Pau d'Ordal)|Subirats (Alt Penedès)

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, presentarà la resolució provisional del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) a les comarques de la vegueria del Penedès. A la roda de premsa també hi assistiran el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar i el delegat del Govern al Penedès, Pere Regull.