Chacón inaugura demà l'acte 'Exponential Day #2' per accelerar la transformació empresarial davant la disrupció tecnològica i de la COVID-19

query_builder   15 juliol 2020 16:04

event_note Nota de premsa

Chacón inaugura demà l'acte 'Exponential Day #2' per accelerar la transformació empresarial davant la disrupció tecnològica i de la COVID-19

  • Prop d’un miler de persones ja s’han inscrit a la jornada virtual organitzada per ACCIÓ, que començarà a les 09:15h i que té per objectiu facilitar a les empreses noves eines i metodologies per transformar-se.

 

  • L’acte comptarà amb una ponència de Paul Saffo, professor a la Stanford University i establert a Silicon Valley, sobre com la nova mobilitat derivada de la COVID-19 transformarà les empreses.


La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà demà dijous a les 09:15h l’acte ‘Exponential Day #2’ organitzat per ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement- amb l’objectiu de facilitar a les empreses noves eines i metodologies per innovar i transformar-se arran de la disrupció tecnològica i de la COVID-19. Prop d’un miler de persones ja s’han inscrit per participar a la sessió, que enguany tindrà lloc en format virtual i que es podrà seguir a través de l’enllaç https://generalitataccio.web.app/.

Després de la consellera, a les 9:25h,  intervindrà a l’acte Paul Saffo, establert a Silicon Valley i professor a la Stanford University i la Singularity University dels Estats Units. Saffo analitzarà possibles escenaris futurs derivats de la COVID-19 i i com la nova mobilitat transformarà les empreses. Posteriorment, a les 10:10h, tindrà lloc una taula rodona per reflexionar sobre la necessitat d’adaptació de les empreses a aquesta nova mobilitat i com les tecnologies exponencials canviaran els negocis de la mà de l’expert en mobilitat i vehicles autònoms Rafel Fors; l’arquitecte, urbanista i expert en transformació exponencial Diego Soroa i el CEO de Ideas for Change i fundador de Pentagrowth, Javier Creus. La jornada seguirà amb un workshop pràctic per dissenyar noves oportunitats des d’un escenari disruptiu i una sessió de networking virtual. Pots consultar tota l’agenda de la jornada a l’enllaç http://accio.gencat.cat/exponentialday.

L’acte ‘Exponential Day #2’ s’emmarca dins de les actuacions de la iniciativa Catalonia Exponential impulsada per ACCIÓ per ajudar les empreses catalanes a transformar-se a partir dels canvis disruptius provocats per les tecnologies exponencials (com el blockchain, la impressió 3D, la biotecnologia, el big data, la realitat augmentada i virtual, l’IoT o la intel·ligència artificial) o fenòmens com la COVID-19.

09:15|La consellera Chacón inaugura l'acte "Exponential Day #2". -|- (-)

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, inaugurarà l’acte ‘Exponential Day #2’ organitzat per ACCIÓ. El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, i el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, assistiran a la jornada virtual.