Presentació de la campanya 'Sigui quin sigui el teu camí, tot comença en una llibreria'

query_builder   15 juliol 2020 16:14

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya 'Sigui quin sigui el teu camí, tot comença en una llibreria'

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilalloga, participarà demà, 16 de juliol, a les 16 hores, en la presentació de la campanya ‘Sigui quin sigui el teu camí, tot comença en una llibreria’, a través de la qual el Departament de Cultura i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) donen suport a la Cambra del Llibre de Catalunya en el Dia del Llibre i de la Rosa. L’acte tindrà lloc a l’estació d’FGC de Les Planes, i es podrà visitar un tren vinilat amb la campanya de promoció del Dia del Llibre i de la Rosa, que se celebrarà el proper 23 de juliol.

A la presentació també hi assistiran el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font; el director general d’FGC, Pere Calvet; el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Carme Ferrer.

16:00|La consellera Vilallonga participa en la presentació de la campanya de promoció del Dia del Llibre i de la Rosa. Estació de FGC de Les Planes|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilalloga, participarà en la presentació de la campanya ‘Sigui quin sigui el teu camí, tot comença en una llibreria’. En l'acte també hi participaran el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font; el director general d’FGC, Pere Calvet; el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Carme Ferrer.