La consellera Budó presenta el Pla Viure Millor

query_builder   16 juliol 2020 12:09

event_note Nota de premsa

La consellera Budó presenta el Pla Viure Millor

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presentarà aquest divendres, 17 de juliol, a les 12.30h el Pla Viure Millor, a través de la plataforma Zoom.

El director de l’Oficina per la Reforma Horària, Alexis Serra; la presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària, Elvira Méndez; l’etnògraf digital i empresari del sector de les noves tecnologies, Josep Maria Ganyet; la consultora en polítiques de gènere, Marta Macias; i l’empresària i fundadora de Bewel, Estel Mallorquí, participaran en l’acte. La consellera Budó serà l’encarregada de cloure la jornada.

El Pla Viure Millor és un document amb l’objectiu d’assolir els compromisos establerts pel Pacte de la Reforma Horària, com la necessària inclusió de les polítiques públiques del temps a nivell europeu i en el reconeixement del dret al temps del conjunt de ciutadans europeus i europees.

Al final de la presentació, el director de l’Oficina per la Reforma Horària, Alexis Serra, estarà a disposició dels periodistes.

 

La presentació del Pla Viure Millor es farà a través de la plataforma Zoom. Els mitjans de comunicació interessats en seguir l’acte s’hauran d’acreditar a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat abans de les 20h d'avui. Tot seguit, rebran el codi i la contrasenya per connectar-se a la sessió de Zoom.

12:30|La consellera Budó presenta el Pla Viure Millor. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presentarà el Pla Viure Millor, a través de la plataforma Zoom. El director de l’Oficina per la Reforma Horària, Alexis Serra; la presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària, Elvira Méndez; l’etnògraf digital i empresari del sector de les noves tecnologies, Josep Maria Ganyet; la consultora en polítiques de gènere, Marta Macias; i l’empresària i fundadora de Bewel, Estel Mallorquí, participaran en l’acte. La consellera Budó serà l’encarregada de cloure la jornada. El director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, assistirà a la presentació.

El Pla Viure Millor és un document amb l’objectiu d’assolir els compromisos establerts pel Pacte de la Reforma Horària, com la necessària inclusió de les polítiques públiques del temps a nivell europeu i en el reconeixement del dret al temps del conjunt de ciutadans europeus i europees. Al final de la presentació, el director de l’Oficina per la Reforma Horària, Alexis Serra, estarà a disposició dels periodistes.