Demà divendres, 17 de juliol a les 10:00 hores, al Palau Robert

El conseller Buch presenta el llibre Petits consells per a grans persones

query_builder   16 juliol 2020 14:29

event_note Nota de premsa

Demà divendres, 17 de juliol a les 10:00 hores, al Palau Robert

El conseller Buch presenta el llibre Petits consells per a grans persones

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presentarà demà divendres, 17 de juliol a les 10:00 hores al Palau Robert el llibre Petits consells per a grans persones, un llibre dirigit a la gent gran, elaborat pel cos de Mossos d’Esquadra. 

Durant l’acte, el conseller Buch lliurarà el llibre al president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Josep Carné.

Es tracta d’un llibre amb contingut divulgatiu i útil que inclou consells i recomanacions que tenen en compte l'estat físic, cognitiu i emocional de les persones grans, així com qüestions de prevenció i de seguretat. 

L'acte també comptarà amb la presència del secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans,  del director general de la Policia, Pere Ferrer, i del comissari cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Josep Codina, entre d’altres autoritats. 

10:00|El conseller Buch presenta el llibre Petits consells per a grans persones . Palau Robert|Barcelona (barcelones)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, presentarà el llibre Petits consells per a grans persones, un llibre dirigit a la gent gran, elaborat pel cos de Mossos d’Esquadra.