La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presideix una trobada amb 146 delegades i delegats del Congrés Nacional de la Gent Gran

query_builder   23 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania presideix una trobada amb 146 delegades i delegats del Congrés Nacional de la Gent Gran

L'acte se celebrarà dijous al centre cívic Montserrat Roig de Terrassa
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà aquest proper dijous 24 d’abril, l’acte post 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de les comarques del Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental. La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania estarà acompanyada pel vicepresident segon del Consell de la Gent Gran de Catalunya, Josep M. Bosch, així com pel vocal del Consell de la Gent Gran del Vallès Occidental, Miquel Mariano.
 
A la trobada, es preveu l’assistència de 146 delegades i delegats del 5è Congrés Nacional de la Gent Gran del Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
 
Durant l’acte s’analitzarà l’evolució i el compliment dels diversos punts inclosos en el Manifest elaborat en el 5è Congrés, que es va celebrar a Barcelona entre el 4 i el 6 d’octubre de 2006 i, es presentaran diverses ponències relacionades amb temes com els drets i deures de les persones grans o l’envelliment digne, entre d’altres.

10:00|.Centre Cívic Montserrat Roig (Av. Barcelona, 180. Ca n'Anglada)|Terrassa (El Vallès Occidental)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà l’acte post 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de les comarques del Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental.