El conseller Calvet visita l'Alt Urgell

query_builder   16 juliol 2020 18:36

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita l'Alt Urgell

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà demà divendres, 17 de juliol, diversos punts de la comarca de l’Alt Urgell. A partir de les 10:30 hores, visitarà les obres del túnel de Tres Ponts a la C-14. El punt de trobada és C-14, PK 163,8,  boca sud nou túnel Tres Ponts (Els cotxes aparcaran a l’esplanada que hi ha just davant de la boca sud del túnel).

Posteriorment a les 11:15 hores, es desplaçarà a l’Ajuntament d’Organyà, on signarà un conveni per al desenvolupament d’una zona industrial al municipi, juntament amb l’alcalde, Celestí Vilà. En acabar la signatura, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Posteriorment, el conseller mantindrà diverses reunions amb agents del territori.

10:30|El conseller Calvet visita l'Alt Urgell. C-14, PK 163,8, boca sud nou túnel Tres Ponts |Organyà (Alt Urgell)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà diversos punts de la comarca de l’Alt Urgell. A partir de les 10:30 hores, visitarà les obres del túnel de Tres Ponts a la C-14. Posteriorment a les 11:15 hores, es desplaçarà a l’Ajuntament d’Organyà, on signarà un conveni per al desenvolupament d’una zona industrial al municipi, juntament amb l’alcalde, Celestí Vilà. En acabar la signatura, s’atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, el conseller mantindrà diverses reunions amb agents del territori.