Presentació de les dades de generació de residus municipals i de recollida selectiva de l'any 2019

query_builder   22 juliol 2020 13:12

event_note Nota de premsa

Presentació de les dades de generació de residus municipals i de recollida selectiva de l'any 2019

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el director de l'Agència de Residus de Catlunya (ARC), Josep Maria Tost, presentaran demà dijous, 23 de juliol, a les 11.30 hores, les dades de generació de residus municipals i de recollida selectiva corresponents a l'any 2019.
Els mitjans que estiguin interessats a assistir a la roda de premsa ho poden fer de forma presencial, des de la sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat, o bé via telemàtica, a través de la plataforma Zoom. Si s'opta per la segona opció, caldrà respondre aquest missatge o posar-se en contacte amb l'Oficina de Premsa, a través de l'adreça premsa.tes@gencat.cat, que proporcionarà l'accés a la plataforma.

11:30|El conseller Calvet presenta les dades de generació de residus municipals i de recollida selectiva de l'any 2019. Departament de Territori i Sostenibilitat (av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el director de l'Agència de Residus de Catlunya (ARC), Josep Maria Tost, presentaran les dades de generació de residus municipals i de recollida selectiva corresponents a l'any 2019.