El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora els resultats de l'Enquesta de Població Activa del segon trimestre de 2020

query_builder   27 juliol 2020 08:30

event_note Nota de premsa

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora els resultats de l'Enquesta de Població Activa del segon trimestre de 2020

Dimarts, 28 de juliol, a les 11:30 hores, el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà els resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA) del primer trimestre de 2020 a la seu de Treball (C/Sepúlveda 148-150. Barcelona).

La roda de premsa tindrà un format presencial. L’aforament està limitat a 12 professionals. Per aquest motiu, per poder assistir-hi caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat  indicant el nom de les persones i el mitjà de comunicació. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud.

11:30|Valoració dels resultats de l'Enquesta de Població Activa del segon trimestre de 2020 . Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ( c. Sepúlveda, 148)|Barcelona (Barcelona)

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà els resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA) del primer trimestre de 2020. La roda de premsa tindrà un format presencial. L’aforament està limitat a 12 professionals. Per aquest motiu, per poder assistir-hi caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat  indicant el nom de les persones i el mitjà de comunicació. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud.