El secretari Isidre Gavín visita la via ciclista del Ter entre Sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses

query_builder   27 juliol 2020 18:06

event_note Nota de premsa

El secretari Isidre Gavín visita la via ciclista del Ter entre Sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, l’alcaldessa de Sant Pau de Segúries, Dolors Cambras, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roque, visitaran demà, 28 de juliol, la via ciclista del Ter. També assistirà a la visita el director d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores.

L’acte tindrà lloc a partir de les 10,30 hores, al pont de Perella (Sant Pau de Segúries). En la visita, es presentaran les actuacions en marxa per a configurar la via ciclista del Ter, que donarà continuïtat a la Ruta del Ferro i del Carbó des de Sant Joan de les Abadesses fins a Setcases.

10:30|Visita a la via ciclista del Ter entre Sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses. Pont de Perella|Sant Pau de Segúries (Ripollès)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer; l’alcaldessa de Sant Pau de Segúries, Dolors Cambras, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roque, visitaran la via ciclista del Ter.