El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat a les comarques de la Ribera d'Ebre i el Priorat

query_builder   29 juliol 2020 13:01

event_note Nota de premsa

El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat a les comarques de la Ribera d'Ebre i el Priorat

  • La visita tindrà lloc demà dijous, 30 de juliol, a les 11.45h als Guiamets

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà demà dijous, 30 de juliol, les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat a les comarques de la Ribera d’Ebre i el Priorat. La visita tindrà lloc a les 11.45 hores a la carretera TV-3031, al punt quilomètric 11,5, al terme municipal dels Guiamets.

Abans, a les 10.45h, el conseller visitarà el Consell Comarcal del Priorat, on mantindrà una reunió per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram.

11:45|El conseller Puigneró visita les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat a les comarques de la Ribera d'Ebre i el Priorat . Carretera TV-3031, punt quilomètric 11,5|Els Guiamets (El Priorat)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà les obres de desplegament de la fibra òptica de la Generalitat a les comarques de la Ribera d’Ebre i el Priorat.  Abans, a les 10.45h, el conseller visitarà el Consell Comarcal del Priorat, on mantindrà una reunió per explicar el desplegament de la fibra en aquest tram. El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, acompanyarà el conseller.