• On s’edificaran el nou l’Institut de Vilafant, l’ampliació de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú i la nova construcció de l’Escola Sant Jordi de Sant Julià de Llor i Bonmatí

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà els terrenys on es duran a terme noves construccions escolars a les comarques gironines. Concretament, el nou l’Institut de Vilafant, l’ampliació de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú i la nova construcció de l’Escola Sant Jordi de Sant Julià de Llor i Bonmatí. Són tres noves construccions que el Govern va aprovar la setmana passada després de la modificació del Pla Econòmic i Financer d’Inversions del Departament d’Educació. Ho farà acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras.

 

A les 9:30h, el conseller d’Educació arribarà a l’Ajuntament de Vilafant, on serà rebut per la seva alcaldessa, Consol Cantenys, amb qui mantindrà una trobada. A les 10h, visitarà l’Institut de Vilafant on es reunirà amb l’equip directiu del centre. Seguidament, Josep Bargalló es traslladarà als terrenys on es construirà l’edifici del nou institut.

 

A les 11:15h, el titular d’Educació serà a l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú. Acompanyat del seu alcalde, Lluís Guinó, farà una reunió amb l’equip directiu del centre. Acabada la trobada, la comitiva es dirigirà l’espai on es farà l’obra d’ampliació de l’institut escola.

 

A les 13h, Josep Bargalló arribarà a l’Escola Sant Jordi de Sant Julià de Llor i Bonmatí on, conjuntament amb l’alcalde de la població, Marc Garcia, durà a terme una reunió amb l’equip directiu del centre. Per acabar, el conseller visitarà els terrenys on s’edificarà el nou edifici del l’escola.30 de juliol de 2020

09:30|El conseller Bargalló fa una visita territorial a les comarques gironines. Ajuntament de Vilafant (Carrer Devesa, 31)|Vilafant (Alt Empordà)

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà els terrenys on es duran a terme noves construccions escolars a les comarques gironines. Ho farà acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras.