El president Torra visitarà demà, dimecres, els terrenys on s'ubicarà el nou Hospital Universitari Josep Trueta

query_builder   4 agost 2020 18:14

settings_input_antenna Convocatòria

El president Torra visitarà demà, dimecres, els terrenys on s'ubicarà el nou Hospital Universitari Josep Trueta

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i de la consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà demà, dimecres 5 d’agost, els terrenys on s’ubicarà el nou Hospital Universitari Josep Trueta, entre els municipis de Girona i Salt. El punt de trobada serà al carrer Sitjar de Salt.

El cap de l’Executiu arribarà a les 10:00 hores als terrenys, on serà rebut per l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i la primera tinent d’alcalde i alcaldessa accidental de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Planas. A continuació, els assistents faran un recorregut que estarà guiat pel director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella. La visita finalitzarà amb parlaments de l’alcalde de Salt, l’alcaldessa accidental de Girona, la consellera de Salut, el vicepresident i el cap de l’Executiu.

A l’acte també hi participaran el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras; el director de l’Hospital Universitari Josep Trueta, Joaquim Casanovas; el president de l’Institut d’Assistència Sanitària, Joan Profitós; el president del Col·legi de Metges de Girona, Josep Vilaplana; el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila.

El projecte del nou Hospital Universitari Josep Trueta s’emmarca en un nou campus de salut que inclou el centre hospitalari i amb el qual es milloraran els dispositius assistencials del sistema públic de salut.

 

10:00|Visita als terrenys on s'ubicarà el nou Hospital Universitari Josep Trueta. Carrer Sitjar |Salt (Gironès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i de la consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà els terrenys on s’ubicarà el nou Hospital Universitari Josep Trueta, entre els municipis de Girona i Salt. El punt de trobada serà al carrer Sitjar de Salt. El cap de l’Executiu serà rebut per l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i la primera tinent d’alcalde i alcaldessa accidental de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Planas. A continuació, els assistents faran un recorregut que estarà guiat pel director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella. La visita finalitzarà amb parlaments de l’alcalde de Salt, l’alcaldessa accidental de Girona, la consellera de Salut, el vicepresident del Govern i el cap de l’Executiu.