Chakir el Homrani visita el dispositiu habilitat a Pontós (Alt Empordà) per acollir els treballadors temporers de la poma que han de fer quarantena

El conseller també visitarà l'Ajuntament de Castelló d'Empúries

query_builder   27 agost 2020 11:56

event_note Nota de premsa

Chakir el Homrani visita el dispositiu habilitat a Pontós (Alt Empordà) per acollir els treballadors temporers de la poma que han de fer quarantena

El conseller també visitarà l'Ajuntament de Castelló d'Empúries

Demà divendres, 28 d’agost, a les 10.30 hores, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà la Casa de Colònies Ca n’Oliver de Pontós (Alt Empordà), espai que s’ha habilitat per acollir els treballadors temporers de la recollida de la poma que han estat contactes estrets d’un cas positiu i són PCR negativa però no poden fer una quarantena de 14 dies al seu lloc de residència habitual.

El Homrani estarà acompanyat per l’alcalde en funcions de Pontós, Toni Mesa; la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta; el coordinador general de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, i la responsable d’Immigració i Refugi de la Creu Roja a Girona, Anna Serra.

Els mitjans podran prendre imatges de l'espai i al final de la visita el conseller farà declaracions.

Posteriorment, a les 12 hores, Chakir el Homrani visitarà l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, on es reunirà amb l’alcalde, Salvi Güell.

10:30|El conseller El Homrani visita a Pontós el dispositiu per acollir els treballadors temporers de la poma que han de fer quarantena. Casa de colònies ca n'Oliver ( ctra. GIV-5125, sn)|Pontós (Alt Empordà)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà la Casa de Colònies Ca n’Oliver de Pontós (Alt Empordà), espai que s’ha habilitat per acollir els treballadors temporers de la recollida de la poma que necessiten fer quarentena per la Covid-19. L'acompanyaran l’alcalde en funcions de Pontós, Toni Mesa; la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta; el coordinador general de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, i la responsable d’Immigració i Refugi de la Creu Roja a Girona, Anna Serra. Posteriorment, a les 12 hores, Chakir el Homrani visitarà l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, on es reunirà amb l’alcalde, Salvi Güell.