El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora les dades d'atur registrat del mes d'agost

query_builder   1 setembre 2020 12:39

event_note Nota de premsa

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valora les dades d'atur registrat del mes d'agost

Demà dimecres, 2 de setembre, a les 10:30 hores, el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà les dades d’atur registrat corresponents al mes d’agost.

La participació dels mitjans a la roda de premsa serà telemàtica i presencial.

  • En el cas de participar telemàticament en la roda de premsa, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom. Els periodistes interessats a formular preguntes us podeu connectar a:

https://zoom.us/meeting/register/tJcpfumtpjgjH90cUPaKTQYWs6FcBLnPz-wj

ID de la reunió: 934 9058 3959

Contrasenya: 124064

  • Els que vinguin presencialment a la seu de Treball (c. Sepúlveda, 148-150. Barcelona), hauran d’enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat indicant el nom de la persona i el mitjà de comunicació. La roda de premsa en format presencial té un aforament limitat a 10 professionals i les places s’assignaran per ordre de sol·licitud.

La roda de premsa es podrà seguir també en directe en aquest enllaç: https://youtu.be/zND_W_zH7Co

10:30|Valoració de les dades d'atur registrat del mes d'agost. Seu de Treball ( c. Sepúlveda, 148-150)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, valorarà les dades d’atur registrat del mes d’agost. La participació dels mitjans a la roda de premsa serà telemàtica i presencial.