Chakir el Homrani visita la Cooperativa de Falset i la futura Llar Residència Montsant

query_builder   3 setembre 2020 15:14

event_note Nota de premsa

Chakir el Homrani visita la Cooperativa de Falset i la futura Llar Residència Montsant

Demà divendres, 4 de setembre, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà una visita institucional a Falset (Priorat).

A les 14.20 hores farà una breu visita a l’Ajuntament de Falset i signarà al llibre d’honor, acompanyat de l’alcalde, Carlos Brull.

A les 16.45 hores visitarà la Cooperativa Falset – Marçà i es reunirà amb el president, Ricard Rull, i membres de la direcció.

I posteriorment, a les 17.30 hores, visitarà l’edifici en construcció de la Llar Residència per a persones amb discapacitat de l’Associació Montsant, acompanyat del president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia; la presidents de l’Associació Montsant, Montserrat Cots, i la directora executiva de la Fundació Gentis, Marta Cid.

A l’edifici de la futura residència, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

17:30|El conseller El Homrani visita Falset. Llar Residència Montsant ( c. de les Torres, s/n)|Falset (Priorat)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà una visita institucional a Falset (Priorat). Després de visitar l’Ajuntament de Falset (14.20h) i la Cooperativa Falset – Marçà (16.45h), a les 17.30h visitarà l’edifici en construcció de la Llar Residència per a persones amb discapacitat de l’Associació Montsant, on atendrà els mitjans de comunicació.