RECORDATORI: Presentació de la Declaració del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana

query_builder   14 setembre 2020 12:06

event_note Nota de premsa

RECORDATORI: Presentació de la Declaració del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana

El secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, i la degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, presentaran avui dimarts, 15 de setembre, la Declaració del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana.

La Declaració la fa el Consell Estratègic del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana de Catalunya (PNRU) que es reunirà prèviament el mateix dimarts. El Consell està impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i aglutina 18 organismes* de diferents àmbits.

 

El PNRU té com a objectiu articular polítiques de renovació urbana, incloent-hi les relatives a la conservació i millora dels parcs edificats i els entorns urbans, esdevenint un instrument clau vinculat a l’Agenda Urbana de Catalunya.

 

Amb la creació del Consell Estratègic i l’adhesió dels seus membres a la Declaració s’inicien doncs els treballs per a l’elaboració del Pacte, que servirà per planificar, potenciar i incentivar les actuacions dirigides a tenir un entorn més sostenible que contribueixi a la millora de la salut i el benestar de les persones i contribueixi a la lluita contra el canvi climàtic.

 

Després de la reunió del Consell Estratègic, a les 11.30 hores, el secretari i la degana oferiran una roda de premsa telemàtica via la plataforma Teams. Els periodistes interessats en assistir a aquesta roda de premsa hauran d’enviar un correu a mbiel@coac.net indicant el seu nom, cognom, correu electrònic i mitjà de comunicació.

 

*Ajuntament de Barcelona, Associació de Promotors de Catalunya, Associació Catalana de Municipis, Associació de Micropobles de Catalunya, Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Col·legi d'Administradors de Finques, Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials, Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Col·legi de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Departaments de Cultura de Salut, de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i de Vicepresidència, Economia i Hisenda; Federació de Municipis de Catalunya, Gremi de Constructors d'Obres, Institut Català de l'Energia i Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya

11:30|Presentació de la Declaració del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana. Telemàtica|Plataforma Teams (Cal acreditació)

El secretari de l’Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra, i la degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, presentaran la Declaració del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana.