El vicepresident del Govern i el conseller d'Educació visiten l'Escola Torre Roja

query_builder   14 setembre 2020 18:08

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern i el conseller d'Educació visiten l'Escola Torre Roja

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitaran demà a la tarda l’Escola Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor. També hi seran presents l’alcaldessa del municipi, Pamela Isus, i el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó.

 

El vicepresident i el conseller mantindran una breu trobada al pati de l’escola amb l’equip directiu del centre i representants de les famílies, a partir de les 16:45h.

 

*Els mitjans podran accedir al centre a partir de les 17:15h per prendre imatges de la breu trobada al pati, així com les declaracions.

17:15|El vicepresident Aragonès i el conseller Bargalló visiten l'Escola Torre Roja . Escola Torre Roja ( c. de Sant Marçal, s/n)|Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental)

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Pere Aragonès, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitaran l’Escola Torre Roja de Sant Pere de Vilamajor. També hi seran presents l’alcaldessa del municipi, Pamela Isus, i el director dels Serveis Territorials d’Educació al Maresme-Vallès Oriental, Pere Masó. El vicepresident i el conseller mantindran una breu trobada al pati de l’escola amb l’equip directiu del centre i representants de les famílies, a partir de les 16:45h.