La consellera Ponsa visita diversos equipaments de Lleida

query_builder   18 setembre 2020 17:23

event_note Nota de premsa

La consellera Ponsa visita diversos equipaments de Lleida

  • A les 11 hores, oferirà la seva primera roda de premsa, als Serveis Territorials de Cultura

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visitarà, el proper dilluns, 21 de setembre, diversos equipaments de la ciutat de Lleida, on oferirà la seva primera roda de premsa des que ha estat nomenada. La trobada amb els mitjans tindrà lloc a les 11 hores a la Delegació del Govern a Lleida. L’acompanyaran el secretari general de Cultura, Lluís Baulenas; la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi presencialment caldrà enviar un correu electrònic a premsa.cultura@gencat.cat indicant nom i cognoms i el mitjà de comunicació. També es podrà seguir i participar-hi telemàticament, mitjançant la plataforma Zoom: https://zoom.us/meeting/register/tJEtcOyvqjstHNySv6oDzq-93kq6A0zHuyWj

Abans de la compareixença, la consellera de visitarà, a  les 9.30 hores, els Serveis Territorials de Cultura, on serà rebuda pel delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramón Farré, i el director del Serveis Territorials de Cultura, Miquel Àngel Cullerés. Posteriorment, a les 9.50 hores, visitarà l’Arxiu Històric de Lleida.

Més tard, les 10.20 hores, la consellera de Cultura visitarà la Paeria, on es reunirà amb el paer en cap, Miquel Pueyo. Posteriorment, a les 11.30 hores, la consellera es traslladarà al Museu Diocesà i Comarcal de Lleida, on participarà al plenari del consorci del Museu. En acabar la reunió, a les 13.15 hores, Ponsa visitarà la Biblioteca Pública de Lleida.

11:00|La consellera Ponsa visita diversos equipaments de Lleida . Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida (c. de Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, visitarà diversos equipaments de Lleida i oferirà la seva primera roda de premsa des que ha estat nomenada.