Primera Jornada Science Needs You! a les Terres de l'Ebre

query_builder   23 setembre 2020 12:10

event_note Nota de premsa

Primera Jornada Science Needs You! a les Terres de l'Ebre

  • Els organitzadors valoren la Jornada SNY aquest dissabte, 26 de stembre, a les 11.30 hores, a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita
El director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Albert Salvadó, amb el representant de l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) a l'Ebre, Marià Cano, i l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, valoren aquest dissabte, 26 de setembre, l'organització de la Jornada Science Needs You!, que per primera vegada acull les Terres de l'Ebre.

La jornada s'inicia a l'Auditori Sixto Mir de la Ràpita a les 09.30h, i simultàniament a l'Auditori Caputxins de Figueres, sota el lema "Covi-19, reflexions de futur" amb participació de diverses personalitats del món de la ciència que aportaran la seva experiència per plantejar com afrontar el futur.

L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a les 11.30h, al mateix Auditori Sixto Mir (c. Val de Zafán, 72), i comptarà també amb la participació de la directora de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, M. José Rallo.

11:30|Valoració de la Jornada "Science Needs You! 2020: Covid 19, reflexions de futur". Auditori Sixto Mir ( c. Val de Zafan, 72)|Sant Carles de la Ràpita (Montsià)

El director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Albert Salvadó, i el representant de l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) a l'Ebre, Marià Cano, valoraran l'organització de la Jornada "Science Needs You! 2020: Covid-19, reflexions de futur". També hi assistirà l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i la directora de l'Hospital de Tortosa, M. José Rallo