Jornada en línia sobre transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies

query_builder   23 setembre 2020 15:45

event_note Nota de premsa

Jornada en línia sobre transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies

El Departament de Territori i Sostenibilitat organitza, dilluns vinent, 28 de setembre, una sessió en línia sota el títol Com accelerar la transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, obrirà el webinar, que es desenvoluparà mitjançant la plataforma ZOOM entre les 10 i les 12 hores.  

La transformació digital ofereix oportunitats per a minimitzar costos, millorar l’eficiència dels processos, l’estructura organitzativa i la comunicació, i consolidar i ampliar el negoci. L’objectiu de la sessió és doble: d’una banda, presentar la guia elaborada per la Generalitat per a facilitar a les empreses de transport de mercaderies per carretera la presa de decisions en matèria de la transformació digital i, d’una altra, conèixer de primera mà el Reglament europeu sobre informació electrònica relativa al transport de mercaderies, així com les darreres iniciatives dutes a terme a Catalunya en aquest camp.

 

En aquest enllaç, podeu consultar el programa i registrar-vos a la sessió.

10:00|Jornada en línia sobre transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies. Plataforma ZOOM|- (Barcelonès)

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, obrirà el webinar sota el títol Com accelerar la transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies, que organitza el Departament de Territori i Sostenibilitat.