El delegat del Govern a Barcelona participa en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental on s'explicarà el pla d'enfortiment i transformació de l'atenció primària

query_builder   29 setembre 2020 13:45

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Barcelona participa en el Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental on s'explicarà el pla d'enfortiment i transformació de l'atenció primària

  • Un cop acabi la reunió, aproximadament a les 12.00 h, hi haurà atenció als mitjans per via telemàtica

Demà dimecres, 30 de setembre, el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, intervindrà en la sessió extraordinària del Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental en la qual s'explicarà el nou pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària i es farà seguiment de la situació epidemiològica de la Covid-19.

A la reunió, que començarà a les 11.00 i es farà per via telemàtica, també hi intervindran la gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Anna Aran, i director del Sector sanitari Vallès Oriental, Joan Parellada.

Un cop acabi la reunió, aproximadament a les 12.00 h, s’atendrà als mitjans de comunicació a través de la plataforma zoom.

Us demanem que, si us hi voleu connectar, ens aviseu responent al correu comunicacio.barcelona@gencat.cat.

US FACILITAREM  L’ENLLAÇ A LES 11.45 h.

 

11:00|Consell d'Alcaldies del Vallès Oriental . -|- (Vallès Oriental)

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, intervindrà en el Consell d’Alcaldies del Vallès Oriental en el que s’abordarà el nou pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària i es farà seguiment de la situació epidemiològica de la Covid 19. A la reunió, que començarà a les 11.00 i es farà per via telemàtica, també hi intervindran la gerent de la Regió Sanitària  Metropolitana Nord, Anna Aran, i el director del Sector sanitari Vallès Oriental, Joan Parellada. Un cop acabi la reunió, aproximadament a les 12.00 h, s’atendrà als mitjans de comunicació a través de la plataforma Zoom.