Presentació del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya

query_builder   1 octubre 2020 10:30

event_note Nota de premsa

Presentació del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya

  • L’acte tindrà lloc a l’Escola Massana dilluns vinent, 5 d’octubre, a les 10.30h, i comptarà amb les intervencions del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, del comissionat d’Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona, Michael Donaldson, i del president del CTecno, Joan Ramon Barrera

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà dilluns vinent, 5 d’octubre, a les 10.30h, en la presentació oficial en roda de premsa de la 12a edició del ‘Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya’ a la sala d’actes de l’Escola Massana, a Barcelona. També intervindran en l’acte Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Ramon Barrera, president del CTecno, entitat que ha elaborat l’informe.

Ateses les limitacions d’aforament per garantir el compliment de les mesures de seguretat, cal confirmar l’assistència abans del divendres, 2 d’octubre, a carmealba@intermedia.cat

10:30|El conseller Puigneró participa a la presentació del 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya'. Escola Massana (pl. de la Gardunya, 9. Accés pel carrer Floristes de la Rambla)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, participarà en la presentació de la 12a edició del ‘Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya’ a la sala d’actes de l’Escola Massana, a Barcelona. L'acompanyaran el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer; la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, i el director general d'Innovació i Economia Digital, Dani Marco.