La consellera Budó inaugura la XXIV edició del CAVATAST a Sant Sadurní d'Anoia

Durant l'acte, la portaveu del Govern farà un recorregut als diferents estands de les caves Freixenet i de les caves Codorníu

query_builder   1 octubre 2020 18:51

event_note Nota de premsa

La consellera Budó inaugura la XXIV edició del CAVATAST a Sant Sadurní d'Anoia

Durant l'acte, la portaveu del Govern farà un recorregut als diferents estands de les caves Freixenet i de les caves Codorníu

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà aquest divendres la inauguració de la XXIV edició del CAVATAST, la mostra de vins i caves de Sant Sadurní d’Anoia. La inauguració serà a les 17.30 h al Centre d’Interpretació del Cava “La Fassina” del municipi.

Prèviament, a les 17.00 h, la consellera Budó serà rebuda a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia per l’alcalde Josep Maria Ribas i els membres del consistori, i en firmarà el llibre d’honor.

Tot seguit, la consellera es traslladarà a “La Fassina” per donar el tret de sortida a la XXIV edició del CAVATAST, que durarà del 2 al 4 d’octubre. Meritxell Budó clourà els parlaments inaugurals de la mostra. La consellera ho farà acompanyada del delegat del Govern al Penedès, Pere Ragull i el president de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig.

Posteriorment, a les 18.00 h, la consellera Budó es traslladarà a les caves Freixenet per visitar els seus estands i els de Fonpinet, M. Blanca Butí Masana, Rimarts, Segura Viudas i Torrens Moliner.

Finalment, a les 18.45 h, Meritxell Budó arribarà a les caves Codorníu per visitar els seus estands i els de Maria Rigol Ordi, Maset, Naveran, Pere Mata i Torné & Bel; així com els del restaurant Cal Blay, la xarcuteria Rovira i Simón Coll Xocolaters.

El Cavatast és una de les mostres de caves i gastronomia referent en el sector de l'enologia i gastronomia de Catalunya. La fira, que agrupa una trentena d’empreses del sector, enguany ha adaptat el format amb 4 espais diferenciats per garantir els protocols de seguretat i higiene per la Covid-19.

La consellera Budó inaugura la XXIV edició del CAVATAST a Sant Sadurní d'Anoia

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà  la inauguració de la XXIV edició del CAVATAST, la mostra de vins i caves de Sant Sadurní d’Anoia.

 • 17:00|Vista a l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia. Pl. Ajuntament, 1|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i en firmarà el llibre d'honor. Budó serà rebuda per l’alcalde Josep Maria Ribas i els membres del consistori.

 • 17:30|Inauguració de la XXIV edició del CAVATAST. Centre d'Interpretació del Cava "La Fassina" (c. Hospital, 23)|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, presidirà la inauguració de la XXIV edició del CAVATAST de Sant Sadurní d’Anoia. La consellera Budó clourà els parlaments inaugurals de la mostra; i ho farà acompanyada del delegat del Govern al Penedès, Pere Ragull i el president de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Salvador Puig.

 • 18:05|Visita als estands de les caves Freixenet. C. Joan Sala, 2|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, es traslladarà a les caves Freixenet per visitar els seus estands i els de Fonpinet, M. Blanca Butí Masana, Rimarts, Segura Viudas i Torrens Moliner

 • 18:45|Visita als estands de les caves Codorníu. Av. Jaume Codorniu, s/n|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

  La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitiarà els estands de les caves Codorníu i els de Maria Rigol Ordi, Maset, Naveran, Pere Mata i Torné & Bel; així com els del restaurant Cal Blay, la xarcuteria Rovira i Simón Coll Xocolaters.