El conseller Calvet presenta el PDU d'Activitats Econòmiques del Baix Llobregat Nord

query_builder   2 octubre 2020 14:42

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet presenta el PDU d'Activitats Econòmiques del Baix Llobregat Nord

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà dilluns vinent, 5 d’octubre, el PDUAE del Baix Llobregat Nord, a Martorell, a institucions i empreses d’aquest àmbit.

 

L’acte tindrà lloc al Centre de Formació Professional d’Automoció (carrer de Manuel Gallardo s/n), a partir de les 12 hores. Assistiran a la presentació els alcaldes de Martorell, Xavier Fonollosa, de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, i d’Abrera, Jesús Naharro, així com el secretari d'Agenda Urbana i Territori, Agustí Serra.

 

Els mitjans podran enregistrar imatges de la presentació a les 12,45 hores. En finalitzar l’acte, s’atendrà els mitjans de comunicació, a les 13 hores aproximadament.

12:45|El conseller Calvet presenta el PDU d'Activitats Econòmiques del Baix Llobregat Nord. Centre de Formació Professional d'Automoció (c. de Manuel Gallardo s/n)|Martorell (Baix Llobregat)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, presentarà el PDUAE del Baix Llobregat Nord a institucions i empreses d’aquest àmbit.