Signatura del protocol per als nous accessos al Port de Barcelona

query_builder   6 octubre 2020 13:57

event_note Nota de premsa

Signatura del protocol per als nous accessos al Port de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, signarà demà dimecres, 7 d’octubre, el protocol per a l’execució dels nous accessos ferroviari i viari al port de Barcelona, en un acte en què participaran el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura, i la presidenta del Port, Mercè Conesa.

 

Així mateix, participaran en la signatura el president de Puertos del Estado, Francisco Toledo; la presidenta d’ADIF, Isabel Pardo; i el president d’FGC, Ricard Font.

 

L’acte tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona, a les 19 hores.

 

És imprescindible confirmar assistència amb noms, cognoms i DNI a:

comunicacioport@portdebarcelona.cat

 

19:00|El conseller Calvet signa el protocol per als nous accessos al Port de Barcelona. Museu Marítim. Avinguda de les Drassanes, s/n|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, signarà el protocol per a l’execució dels nous accessos ferroviari i viari al port de Barcelona, en un acte en què participaran el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, el secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura, i la presidenta del Port, Mercè Conesa.