Roda de premsa per informar de l'actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatius

query_builder   6 octubre 2020 15:20

event_note Nota de premsa

Roda de premsa per informar de l'actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatius

 

 

La secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i el secretari general de Salut, Marc Ramentol, compareixeran demà davant dels mitjans de comunicació per informar de l’actualització de les afectacions en els centres educatius en relació al Covid-19. La compareixença tindrà lloc a partir de les 11h a la seu del Departament d’Educació.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

 

 

 

11:00|Roda de premsa per informar de l'actualització de les afectacions del coronavirus en centres educatiu. Departament d'Educació. (Via Augusta 202-222)|Barcelona (El Barcelonès)

La secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i el secretari general de Salut, Marc Ramentol, compareixeran demà davant dels mitjans de comunicació per informar de l’actualització de les afectacions en els centres educatius en relació al Covid-19.