La consellera Budó assisteix a la inauguració de la 53a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

query_builder   7 octubre 2020 18:28

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Budó assisteix a la inauguració de la 53a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, assistirà demà dijous, 8 d’octubre, a les 19h a la cerimònia d’inauguració de la 53a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges.

Enguany, el curt inaugural és Dar Dar, del del director basc, Paul Urkijo Alijo. I la pel·lícula Malnazidos, codirigida pels exalumnes de l’ESCAC, Javier Ruiz Caldera, Alberto de Toro.

17:45|La consellera Budó assisteix a la inauguració de la 53a edició del Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Hotel Melià Sitges (C. de Joan Salvat Papasseit, 38)|Sitges (Garraf)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, assistirà a la inauguració de la 53a edició del Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L'acompanyarà el director general de l'Institut Català de les Empreses Culturals, Miquel Curanta, la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Rosa Tubau, i el director general de Difusió, Jordi del Río.