El conseller també visitarà la Fundació Ave Maria a Sitges

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà demà divendres, 9 d’octubre, una visita institucional al Garraf.

A les 10 hores, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, Chakir el Homrani participarà en el Consell d’Alcaldies amb les alcaldesses dels sis municipis del Garraf. A la reunió es tractarà la situació social a la comarca arran de la pandèmia i el foment de l’ocupació i la promoció.

A les 10.15 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada.

A les 11.30 hores, a la mateixa Masia d’en Cabanyes, tindrà lloc el Plenari del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, on hi participarà el conseller, les alcaldesses del Garraf, la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i representants del Consell Comarcal del Garraf, els agents econòmics i socials, l’Agència de Desenvolupament del Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Departament d’Educació de la Generalitat. A la reunió es presentarà el document “Pacte per a l’Ocupació del Garraf: per un nou impuls econòmic i social i de reactivació de l'espai econòmic al Garraf”.

A les 12.30 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges del Plenari. Quan acabi la reunió, a les 12.45 hores, el conseller Chakir el Homrani i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Abigail Garrido, atendran els mitjans de comunicació.

A les 13.15 hores, El Homrani es traslladarà a Sitges, on visitarà la Fundació Ave Maria juntament amb la presidenta del Consell Comarcal del Garraf i l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell. Els responsables de la Fundació presentaran al conseller el Projecte estratègic i competitivitat del Garraf - Envelliment actiu i saludable, i dependència (PECT Garraf).

El conseller El Homrani visita el Garraf

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, participarà al Consell d'alcaldies i al plenari del Pacte per a l'Ocupació del Garraf. També visitarà el projecte d'envelliment actiu de la Fundació Ave Maria.

  • 10:15|Consell d'alcaldies. Masia d'en Cabanyes (camí Ral, sn)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

    El conseller participarà al Consell d'alcaldies del Garraf. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada.

  • 12:30|Plenari del Pacte per a l'Ocupació del Garraf. Masia d'en Cabanyes (camí Ral, sn)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

    Els mitjans gràfics podran prendre imatges del Plenari del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, en el que participarà el conseller. A les 12.45 atendrà als mitjans de comunicació.

  • 13:15|Visita a la Fundació Ave Maria. av. d'Artur Carbonell, 11|Sitges (Garraf)

    El conseller visitarà el projecte estratègic i competitivitat del Garraf – envelliment actiu i saludable i dependència, de la Fundació Ave Maria.