Roda de premsa per informar de les últimes mesures en relació amb la Covid-19

query_builder   13 octubre 2020 20:42

event_note Nota de premsa

Roda de premsa per informar de les últimes mesures en relació amb la Covid-19

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; i la consellera de Salut, Alba Vergés, compareixeran en roda de premsa demà dimecres, 14 d’octubre, a les 13.30 h, telemàticament des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat i les conselleries d’Interior i  Salut respectivament, per informar de les ultimes mesures que s’han pres en relació amb la Covid-19.

Les preguntes adreçades als compareixents en les rodes de premsa telemàtiques es faran a través de l’aplicació Zoom.

Per garantir la seguretat del sistema, rebreu un correu amb la contrasenya, que serà diferent a la del dia anterior.

Per poder preguntar i repreguntar en aquestes rodes de premsa caldrà que envieu un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat , des d’una adreça corporativa del mitja, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de telèfon mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrasenyes corresponents. El correu el podeu enviar a partir d’ara i fins demà dimecres a les 12.00h.

13:30|Roda de premsa per informar de les últimes mesures en relació amb la Covid-19. Roda de premsa telemàtica|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; i la consellera de Salut, Alba Vergés, compareixeran en roda de premsa telemàticament des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat i les conselleries d’Interior i  Salut respectivament, per informar de les ultimes mesures que s’han pres en relació amb la Covid-19.