Dissabte comença la Setmana Bio 2020 en una edició majoritàriament virtual

query_builder   15 octubre 2020 11:46

event_note Nota de premsa

Dissabte comença la Setmana Bio 2020 en una edició majoritàriament virtual

Com cada any, ha arribat el moment de celebrar la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment en què se celebren tot un conjunt d’activitats arreu del territori català amb l’objectiu comú de promoure i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població

DARP
Setmana Bio 2020

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, acompanyada de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, presentaran demà divendres a les 18 h, a través del canal YouTube de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un nova edició d'aquest esdeveniment, enguany principalment virtual, que començarà dissabte vinent i durarà fins al diumenge 25 d’octubre. També participarà a l’acte en Tomàs Molina, meteoròleg de TV3, que mantindrà una xerrada amb la consellera Teresa Jordà sobre alimentació ecològica mitjançant un Instagram Live que s’emetrà a partir de les 18.45 h des del compte d’Instagram de Tomàs Molina (@tomasmolinab).

La Setmana Bio és una ocasió per conèixer de primera mà el treball dels productors agroalimentaris ecològics de casa nostra i les característiques i qualitat dels aliments ecològics. Les activitats que formen part del programa han estat organitzades per persones i entitats del sector ecològic mateix amb l’objectiu de donar-se a conèixer entre la població i divulgar la producció i alimentació ecològiques.

La Setmana Bio 2020 és un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i amb la participació dels departaments d’Educació i de Territori i Sostenibilitat.

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

18:00|La consellera Jordà presenta la Setmana Bio 2020. Canal Youtube Setmana Bio|Barcelona (Barcelona)

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, presentarà, a través del canal YouTube de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, una nova edició d’aquest esdeveniment. També participarà a l’acte en Tomàs Molina, meteoròleg de TV3, que mantindrà una xerrada amb la consellera Jordà sobre alimentació ecològica mitjançant un Instagram Live que s’emetrà a des del compte d’Instagram de Tomàs Molina.