ARTESANIA

El conseller Tremosa inaugurarà demà la novena edició de la Setmana d'Artesania de Catalunya

query_builder   18 octubre 2020 12:00

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

El conseller Tremosa inaugurarà demà la novena edició de la Setmana d'Artesania de Catalunya

  • A les 12.20h, a través del canal digital de la Setmana d’Artesania de Catalunya,  el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, donarà  el tret de sortida d’aquesta nova edició de la Setmana que impulsa la Generalitat a través d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), i que enguany, sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, se celebra, amb una programació en format digital, del 19 al 25 d’octubre.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, inaugurarà demà la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, iniciativa que impulsa la Generalitat a través d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), amb l’objectiu de fomentar els valors culturals i socials de l’artesania, la seva presència i coneixement tant a Catalunya com a l’exterior, promoure el talent i la creativitat, alhora que potenciar la professionalització i comercialització del sector.

A les 12.20h, a través del canal digital de la Setmana d’Artesania de Catalunya, el conseller Tremosa donarà el tret de sortida d’aquesta nova edició que sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, se celebra, amb una programació en format digital, del 19 al 25 d’octubre.

 La Setmana d’Artesania presenta un programa que es desenvolupa a través de 5 blocs temàtics - Artesania i Sostenibilitat; Artesania i Contemporaneïtat; Artesania i Territori; Artesania i Talent jove; i Artesania i Tecnologia -. Conferències, debats, taules rodones, exposicions, o reportatges, tot amb l’objectiu de realitzar una reflexió sobre el model de societat actual.

En el marc de la Setmana, Artesania Catalunya també ha impulsat la II edició de la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, amb una selecció de 10 documentals nacionals i internacionals, i 1 videoclip, que es podran veure a través de la plataforma de cinema Filmin.

L’OFF Setmana, comptarà també amb els Tallers Oberts de l’A-FAD, i amb la participació d’entitats i organismes dels sector artesanal de Catalunya.

Es podrà seguir la benvinguda del conseller Tremosa a través del canal de la Setmana d’Artesania de Catalunya, aquí

Més informació de la Setmana d’Artesania de Catalunya aquí

 Consultar tota la programació aquí

 CCAM-Artesania Catalunya

Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), organisme adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, té com a missió fomentar la imatge i prestigi social, difondre i preservar el valor patrimonial, millorar la competitivitat i rendibilitat i augmentar la presència internacional i digital del sector artesà, mitjançant actuacions de promoció comercial, cultural, formativa i divulgativa.

 

El centre d’Artesania Catalunya és l’espai que acull la Botiga Empremtes de Catalunya i presenta una programació d’exposicions amb la finalitat de fer arribar a la societat la qualitat i excel·lència de l’artesania catalana, i la seva presència i rellevància en la nostra vida quotidiana. Disposa, a més d’una sala d’actes i una biblioteca amb prop d’un miler de documents.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________