Chakir El Homrani i Jaume Collboni signen un conveni per reforçar les polítiques actives d'ocupació a Barcelona

query_builder   19 octubre 2020 18:01

event_note Nota de premsa

Chakir El Homrani i Jaume Collboni signen un conveni per reforçar les polítiques actives d'ocupació a Barcelona

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, signaran demà un conveni de col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i Barcelona Activa. L’acord reforçarà la coordinació i el treball conjunt entre les dues administracions en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació a la ciutat.

A l’acte de signatura, també hi assistirà la directora del SOC, Ariadna Rectoret, la comissionada de Promoció de l’ocupació i polítiques contra la precarietat, Raquel Gil, i el director general de Barcelona Activa, Fèlix Ortega. Els mitjans gràfics podran prendre imatges.


La roda de premsa posterior tindrà un format semipresencial:

L’aforament presencial serà limitat a 10 professionals. Per aquest motiu, per poder assistir presencialment a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.tsf@gencat.cat indicant el nom de les persones i el mitjà de comunicació. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud.

També es podrà seguir i participar a la roda telemàticament a través de la plataforma Zoom, des d’on es podran fer preguntes. Els i les periodistes interessats podran accedir a la reunió 20 minuts abans de l'inici de la roda de premsa (12:10 hores) per tal de validar l’accés i fer proves de càmera i micròfon.

Enllaç de ZOOM: https://zoom.us/meeting/register/tJAlf-utqzwrEtdh42D1Nos3g8O_SnWTdfnX

Contrasenya: 698231
ID de la reunió: 948 8255 7183

També es podrà seguir en directe en aquest enllaç de Youtube: https://youtu.be/LqludQPrI3w

 

12:30|El conseller El Homrani signa el conveni de col·laboració entre el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i Barcelona Activa. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Passeig Taulat 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, signaran un conveni de col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i Barcelona Activa. La roda de premsa posterior s’haurà de seguir de manera telemàtica des de la plataforma ZOOM.