El Govern es reuneix aquesta tarda en un Consell Executiu extraordinari

query_builder   23 octubre 2020 17:47

event_note Nota de premsa

El Govern es reuneix aquesta tarda en un Consell Executiu extraordinari

  • A les 19.00 hores, se celebrarà la trobada amb els grups parlamentaris
  • El vicepresident Aragonès i la consellera Budó compareixeran davant els mitjans de comunicació per via telemàtica, a través de Zoom, a les 19.30 hores
  • Per participar-hi cal enviar un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat abans de les 18:30 hores
El Govern es reunirà aquesta tarda en un Consell Executiu extraordinari, que se celebrarà a les 18:30 hores al Palau de la Generalitat. Posteriorment, a les 19.00 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, celebraran la trobada telemàtica amb els presidents i els portaveus dels grups parlamentaris per abordar la situació de la Covid-19. Aquesta reunió estava prevista inicialment a les 18.00 hores.

A les 19.30 hores, aproximadament, el vicepresident Aragonès i la portaveu Budó compareixeran des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat davant els mitjans de comunicació per via telemàtica, a través de Zoom.

Per poder preguntar i repreguntar en aquesta roda de premsa caldrà que envieu un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat, des d’una adreça corporativa del mitjà, facilitant nom i cognoms, correu electrònic i número de mòbil per sol·licitar la incorporació al xat de l’aplicació Zoom i rebre les contrassenyes corresponents, abans de les 18:30 hores.

Degut a la situació sanitària no es podrà fer el mut de les reunions, es distribuiran imatges a través de l’FTP de TV3. Des d’aquest Gabinet de Comunicació també s’enviaran fotografies.

La compareixença es podrà seguir en directe per streaming a www.govern.cat. Un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

18:30|El Govern es reuneix aquesta tarda en un Consell Executiu extraordinari . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El Govern es reunirà aquesta tarda en un Consell Executiu extraordinari. Posteriorment, a les 19.00 hores, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, i la consellera de Salut, Alba Vergés, celebraran una trobada telemàtica amb els presidents i els portaveus dels grups parlamentaris per abordar la situació de la Covid-19. A les 19.30 hores, aproximadament, el vicepresident Aragonès i la consellera Budó compareixeran des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat davant els mitjans de comunicació per via telemàtica.