El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física presideix demà el lliurament dels primers Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola

query_builder   28 octubre 2020 11:24

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física presideix demà el lliurament dels primers Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, presidirà demà el lliurament de la primera edició dels Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE), que tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda.

A l’acte, també hi assistiran Pere Sust, president de l’Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya; Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC); Joan Plana, president de l’Associació de Joves Dirigents Catalans (Jo-DiC), i Marcel.lina Bosch, sub-directora general de Suport i Atenció a la Comunitat Educativa del Departament d’Educació. Per respectar les mesures per frenar l'expansió de la Covid-19 a Catalunya, l’acte es farà en format mixt (presencial i virtual) i es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç des del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona. 

Els Premis PCEE són un reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també a la seva influència o suport, han treballat al llarg del curs 2019-2020 per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar, en el marc del Pla Català d’Esport a l’Escola.

L’Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya, amb el suport i la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha impulsat la primera edició dels Premis del PCEE. Durant l’acte, s’entregaran una trentena de premis a entitats esportives sense ànim de lucre, centres educatius i persones físiques de tot el territori català.

17:00|Lliurament dels primers Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola. -|- (-)

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat del director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, presidirà el lliurament dels primers Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola.