URGENT AQUESTA CONVOCATÒRIA QUEDA ANUL·LADA - Presentació dels actes de celebració del 40è aniversari de l'Institut Català del Sòl

query_builder   28 octubre 2020 14:05

event_note Nota de premsa

URGENT AQUESTA CONVOCATÒRIA QUEDA ANUL·LADA - Presentació dels actes de celebració del 40è aniversari de l'Institut Català del Sòl

S'inicien amb l'exposició #INCASOL40 - 40 anys, 40 raons 

El director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Albert Civit, presentarà en una roda de premsa telemàtica, els actes del 40è aniversari de la creació d’aquest organisme tot fent un balanç del treball realitzat durant aquests anys i les perspectives de futur. La trobada amb els mitjans tindrà lloc demà dijous a partir de les 11:30h.

La commemoració d’aquest aniversari s’inicia amb l’exposició itinerant #INCASÒL40 40 anys, 40 raons que estarà oberta fins el 3 de gener als jardins del Palau Robert i posteriorment s’instal·larà en les principals ciutats catalanes.  El conseller de Territori i Sostenibilitat i president de l'INCASÒL, Damià Calvet, visitarà l'exposició acompanyat d'exconsellers de TES, demà dijous a les 18:30 de la tarda.

L’Institut Català del Sòl va néixer el 16 de desembre del 1980, mitjançant la Llei 4/1980, just un any després que l’Estatut d’Autonomia de Catalunya establís que les polítiques d’ordenació del territori i del litoral, així com l’urbanisme i l’habitatge, eren competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és el de servir d’instrument de la Generalitat de Catalunya per implementar polítiques en matèria d’urbanisme, habitatge i gestió del sòl.

Els mitjans podran participar a la roda de premsa a través de la plataforma Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/82156807880?pwd=S1ZMQkJ1azNlandhZDgyQnpwdTZFZz09

ID de reunió: 21 5680 7880

Codi accés:   355192

11:30|Presentació dels actes de celebració del 40è aniversari de l'Institut Català del Sòl. Roda de premsa telemàtica|Barcelona (Barcelonès)

El director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), Albert Civit, presentarà en una roda de premsa telemàtica els actes del 40è aniversari de la creació d’aquest organisme tot fent un balanç del treball realitzat durant aquests anys i les perspectives de futur. La commemoració d’aquest aniversari s’inicia amb l’exposició itinerant #INCASÒL40 40 anys, 40 raons que estarà oberta fins el 3 de gener als jardins del Palau Robert i posteriorment s’instal·larà en les principals ciutats catalanes.