La consellera Jordà presenta la Setmana del Vi Català, la festa anual de la vinya i el vi

query_builder   2 novembre 2020 13:00

event_note Nota de premsa

La consellera Jordà presenta la Setmana del Vi Català, la festa anual de la vinya i el vi

Se celebrarà del 9 al 15 de novembre i, aquesta primera edició, serà virtual
Setmana del vi català
Setmana del vi català

El proper dimecres, 4 de novembre, a les 12h, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, presentaran als mitjans de comunicació la Setmana del Vi Català. La roda de premsa serà telemàtica i es podrà seguir en aquest enllaç: https://bit.ly/2Jus6ny ,amb la següent ID: 760 8549 3319.

Aquesta esdeveniment tindrà lloc del 9 al 15 de novembre i aglutina activitats organitzades per cellers, entitats, associacions vinculades al món del vi per a tot el territori català amb un objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Enguany, en aquesta primera edició, totes les activitats seran virtuals i s’estrenarà la Setmana del Vi TV, un espai audiovisual amb programació contínua en directe amb tertúlies, entrevistes, tastos i continguts d’entreteniment al voltant de la vinya i el vi.

Per més informació, visiteu la pàgina web de la Setmana del Vi Català:

https://www.setmanadelvicatala.cat/

12:00|La consellera Jordà presenta la Setmana del Vi Català, la festa anual de la vinya i el vi. -|- (-)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el director general de l’INCAVI, Salvador Puig, presentaran als mitjans de comunicació la Setmana del Vi Català. La roda de premsa serà telemàtica i es podrà seguir en aquest enllaç: https://bit.ly/2Jus6ny, amb la següent ID: 760 8549 3319.