El conseller El Homrani presenta el pla de xoc per a l'ocupació de la Conca d'Òdena

query_builder   2 novembre 2020 13:15

event_note Nota de premsa

El conseller El Homrani presenta el pla de xoc per a l'ocupació de la Conca d'Òdena

La roda de premsa tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Igualada a les 17h i hi participaran els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel confinament perimetral decretat el març

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà aquest dimarts a les 17h el Pla de xoc per a l’ocupació de la Conca d’Odena, en una roda de premsa a l’Ajuntament d’Igualada. Hi participaran també l’alcalde del municipi, Marc Castells; l'alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte; l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez, i l'alcaldessa d'Òdena, Maria Sayavera.

Abans de la roda de premsa, a les 16.30h, el conseller es reunirà amb els alcaldes i les alcaldesses que formen part de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. A la trobada també hi participarà la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret.

2  

Fitxers adjunts

Dossier (català)

Dossier (català)
PDF | 338

Dossier (anglès)

Dossier (anglès)
PDF | 332

17:00|El conseller El Homrani presenta el Pla de xoc per a l'ocupació de la Conca d'Òdena. Ajuntament ( pl. de l'Ajuntament, 1)|Igualada (Anoia-Penedès)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presentarà el Pla de xoc per a l’ocupació de la Conca d’Òdena. L'acompanyaran l'alcalde d’Igualada, Marc Castells; l'alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte; l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez, i l'alcaldessa d'Òdena, Maria Sayavera. Abans de la roda de premsa, a les 16.30h, el conseller es reunirà amb els alcaldes i les alcaldesses que formen part de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. A la reunió també hi participarà la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret.